Nikon D3100 kini milikku

9:48 PM

Assalamualaikum semua?? wan cuma nak cerita ngan korang..target wan utk mempunyai satu bakul nikon blom tercapai...satu je yang tercapai!!

Thanks to my mummy and daddy! kerana sanggup belikn wan sebijik camera yang tersangat2 comel ni!! wan syg mummy and daddy!! ^__^
siap la korang..tak sabar nk snap org korek hidung..wakakaka! ^__^
kini aku photography ^__^

You Might Also Like

7 comments

  1. warggghhh jeles nye aku, untung la mama papa belikan T^T

    jom komen sini pulak cinta, kawan, kawan cinta ;)

    ReplyDelete
  2. untung la parents nak beli ka nikon..:)

    ReplyDelete
  3. Bestnya! Tahniah & apa lagi, test power lah. Lepastu post gambar2 yg hebat tu ya.

    ReplyDelete
  4. Kini aku photographer la..bkn photography.. wee~

    ReplyDelete
  5. perghhh untung giler..kita baru na saving sikit2 nak beli dye huahuahua
    jeles jeles..

    ReplyDelete
  6. Jealoussssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *terjun katil*

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...