Cara Terbaik Mengelakkan Bibir Kering

7:11 PM


Hye semua? wan da lama tak update blog ni.. huhu..actually wan busy berkebun kat FarmVille.. korang tahu kan farmville 2 ape? ala..yg game kat fb 2..cuba search kt facebook "FarmVille" and go to app :) 

best sesangat game 2..walaupun game lama..tapi wan suka..bleh tanam2 sayur dan menternak haiwan..hehe..mcm btul!!

ok..back to topic yg sebenar..cara yang terbaik mengurangkan atau mengelakkan bibir kering adalah menggunakan "VASELINE"..

kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang produk ni sila klik "SINI"

jom ramai2 kita cuba produk ni..wan sendiri mengalami masalah bibir kering..huhu..
ingatkn perempuan je..rupanye lelaki pun sama jgak. haisshh ~

actually, wan dapat cadangan ni dari cik amal...kita org bual2 kt twitter..dan dia mencadangkan wan menggunakan vaseline ni.. :)

thanks cik amal!! klau korang nak follow cik amal kat twitter klik "SINI"

sila layan gambar2 kat bawa ni sebagai bukti yang cik amal  mmang terbaik! bnyk yang dia tahu..hehe

bukti dia..hehe :P

cik amal turut memberi petua org lama ^^ 

ok..thanks guys sudi baca ! :)

korang da cuba ? jom cuba produk ni! pastikan produk yang asli! :)

sekian

You Might Also Like

1 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...