Selamat Tinggal Bulan January.. Hye February ?!

1:04 AM

ini la saya yang sebenarnya..hehe :)
Assalamualaikum warga blogger sekalian.. :) kini kita baru sahaja meninggalkan bulan January..yang merupakan bulan kelahiran wan.. :') sedih rasenye..huhu.. tahun depan jumpa lagi wahai bulan January.. :)

So, ape perancangan kita d bulan february ni?? =) mcm2 je perancangan kita untuk bulan ni kan.. wan sendiri pun banyak perancangan.. wan harap apa yang kita rancang semua menjadi.. Aminnnn..Alhamdulillah klau menjadi.. 

Bulan February jga merupakan bulan wan akan meninggalkan sabah..!! =) selamat tinggal negeri kelahiran ku yang amat aku sayangi..hehe.. nak tahu wan kemana? tanya la wan.. :) hehe..

Wan actually...pegi SARAWAK lawat akak wan yang tinggal kat sana dngn husband dia..sekali la wan jumpa CINTA wan..hehe.. :) come to mama SARAWAK!! I'm Gonna Marry The Night !! awww...awww.. ngaaauuummmm!!

Wan pegi melancong kat sarawak kejap je..lepas 2 wan datang la semula ke sabah.. pape hal. contact je nmbr wan ea.. maybe wan tak dapat online TWITTER + FACEBOOK + BLOGGER dalam masa 2..huhu. tata korang.. :) korang jga dri!! wan sayang korang!!!

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...