Rekaan TWITTER yang baru macam FACEBOOK !

8:17 PM

Hye semua? wan nak cite sikit tentang twitter ni.. twitter wan baru je bertukar design..hehe. mungkin wan agak lambat bertukar..ada org 2 da 3hari da twitter dia bertukar... *tk gtau pumm.. huhu..

ok jom layan pic2 kat bawa ni ~ zaaasssss...


Rekaan twitter yang lama


Rekaan twitter yang terbaru ! wow! awesome kn? ;)


Home dia mcm ni.. <3

macam mna? mcm facebook kn..tpi rasenya twitter lebih awesome dri facebook... ;)

korang berminat nak dftr twitter?

klik "SINI" utk daftar twitter...

jangan lupa follow wan tau...

nak follow wan klik "SINI"


You Might Also Like

2 comments

  1. Dah lama dah laa wannn . HAHAHA . apa la wan ini

    ReplyDelete
  2. huhu.. >.< wan je yg ketinggalan zaman..hehe.. :3 tk pe..hoho

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...