Pengguna Facebook Dirasuk Hantu Facebook kerana bermain Game

5:41 AM

PRINT SCREEN BY WAN
Hye semua? korang buat pe 2? hope sihat..hehe.. wan nk cite2 ngan korang ni..semenjak beberapa hari ni..

wan telah dirasuk hantu game facebook.. wan tak tahu napa..tetiba minat yang lalu..muncul kembali.. orang lain da berhenti main game ni..wan plak bertambah obses!

OhhMyyGooddd ~~ help me!! xD wan bangun malam2 buta sebab nak memetik sayur yang telah mencapai waktu klimaks untuk dipetik by wan..huhu

actually, wan da stop maen game ni time form4 sebab nak focus SPM2011..namun skrg kembali merasuk hantu ni dalam badan wan.. :') 

walaupun wan d rasuk..wan tak lupa solat tau!! *tiada unsur riak*

sekian terima kasih kerana sudi baca.. kata2 akhir dari wan..jangan korang jadi macam wan.. =.="

Apa Pun Tak Boleh ! =.="

You Might Also Like

1 comments

  1. wah memang hantu pun. haha tapi dah xmain lagi sebab pc berat

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...