Monday, February 20, 2012

Cara Terbaik Meringankan Load Blog

Assalamualaikum semua? ^^

hari ni wan nak kongsi cara terbaik meringankan load bagi blog anda..
cara ini tersangat2lah senang..tidak perlu nak buat banyak step macam tutorial2 kt blog lain 2..

korang cuma perlu tambah gadget yang wan suruh pada entry sebelum ni.. yang tak bace entry 2..
klik "SINI"

kalau korang da add gadget 2..korang remove gadget2 yang lain.. :)
korang tak ea la letak snow kat blog korang..tak cantik pum..itu just menambah berat blog korang je..

ok..2 je.. salam blogger semua ^^

SEKIAN

4 comments :

CekbOlat-bOlat said...

pewwit.. tengs wam.. blog gua berat nanang dri tuan blog.. eherherher

chemay said...

blog chemay dah ringan dah rasanya.
:)

Rizwan Ewan said...

cik bolat : hahaha!! cik bolat mmang muncit ! sbb 2 tuan dia lebih berat dri blog dia..hahaha

Rizwan Ewan said...

chemay : hehe...bgus klau da ringan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers