Cara Terbaik Meringankan Load Blog

6:43 PM

Assalamualaikum semua? ^^

hari ni wan nak kongsi cara terbaik meringankan load bagi blog anda..
cara ini tersangat2lah senang..tidak perlu nak buat banyak step macam tutorial2 kt blog lain 2..

korang cuma perlu tambah gadget yang wan suruh pada entry sebelum ni.. yang tak bace entry 2..
klik "SINI"

kalau korang da add gadget 2..korang remove gadget2 yang lain.. :)
korang tak ea la letak snow kat blog korang..tak cantik pum..itu just menambah berat blog korang je..

ok..2 je.. salam blogger semua ^^

SEKIAN

You Might Also Like

4 comments

  1. pewwit.. tengs wam.. blog gua berat nanang dri tuan blog.. eherherher

    ReplyDelete
  2. blog chemay dah ringan dah rasanya.
    :)

    ReplyDelete
  3. cik bolat : hahaha!! cik bolat mmang muncit ! sbb 2 tuan dia lebih berat dri blog dia..hahaha

    ReplyDelete
  4. chemay : hehe...bgus klau da ringan :D

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...