Friday, February 24, 2012

Fly To Kuching, Sarawak


Assalamualaikum Semua?
Hari ni wan fly dari KOTA KINABALU, SABAH to KUCHING, SARAWAK.

Yahoo! akhirnya dapat jgak wan jalan2 time cuti ni..da nak habis cuti sekolah..wan baru nak jalan2..untunglah sape yang buat lesen or kerja time cuti2 ni.. :')

actually, parents wan pum bgi pilihan..nak amik lesen or travel to KUCHING, SARAWAK..so, wan pilih travel lorrhh.. msti korang cakap *knpa pilih travel..buat lesen kan bagus*
wan pilih travel..sbb..ada sebab tertentu lorh..haha xD

mane boleh tahu..hoho

so, wan akan tinggalkan blog ni selama berkurun lamannya..hehe
korang jaga diri ea..rasanya wan akan berada kat SARAWAK selama 16 Hari <3

Come to me sarawak!! ngaauummmm ;)
ok la guys..take care ea..jaga dri..
mesti korang akan rindu update2 dari blog wan ni.. :') huhu

DOAKAN WAN AGAR SEMUANYA SELAMAT ^^

WAN SAYANG FOLLOWER BLOG WAN!!!

SELAMAT TINGGAL!! JUMPA LAGI INSYA'ALLAH.. <3

ASSALAMUALAIKUM

2 comments :

Awie Omar said...

Terima kasih sebab sudi baca dan komen kat entri aku : Next Top Blogger 1 - Episod 7. Sebagai membalas budi, aku singgah ke sini.

sabry oppa said...

nice ") nice ") like :) like :)

http://shaberry92.blogspot.com/2012/02/apa-persamaan-mereka-berdua-sheila.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers