TENGKU SOPHIA MENGHINA ISLAM DI TWITTER!

7:44 PM

CREDIT TO RIZWAN EWAN ^^
Assalamualaikum semua? korang apa khabar? sihat? :) lepas korang baca apa yg dia tweet kt twitter knfm rasa sakit  2 dtg kembali..aku sedih bila tngk mcm ni  tawww..huhu...

kejam nye perempuan ni...smpai  mengata AGAMA ISLAM mcm 2.. huhu.. >.<

tapi tak pe..semua 2 akan d balas nnti d hari akhirat..kau tak akan terlepas!!! huhu..

kita tak ea memaki hamun dia..biarkan dia enjoy kt dunia ni..nnti kt akhirat dia thu la mcm mna..huhu..

ok..sekian ! siapa rasa2 nk follow dia kat twitter klik kat "SINI"



You Might Also Like

6 comments

  1. Macam gampang lahh perempuan tu.
    Ngucap panjang tengok tweet dia semua.

    ReplyDelete
  2. ish...tak pela..
    allah tak balas didunia..dia balas diakhirt..
    =)

    ReplyDelete
  3. @azuree : huhu..btul3...mcm gampang cap ayam..sedih bace tweet dia..

    ReplyDelete
  4. @nur za : btul3.! wan setuju sngt dngn yg ni.. :')

    ReplyDelete
  5. sape kah gerangan manusie ini..?

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...