Saturday, February 11, 2012

TENGKU SOPHIA MENGHINA ISLAM DI TWITTER!

CREDIT TO RIZWAN EWAN ^^
Assalamualaikum semua? korang apa khabar? sihat? :) lepas korang baca apa yg dia tweet kt twitter knfm rasa sakit  2 dtg kembali..aku sedih bila tngk mcm ni  tawww..huhu...

kejam nye perempuan ni...smpai  mengata AGAMA ISLAM mcm 2.. huhu.. >.<

tapi tak pe..semua 2 akan d balas nnti d hari akhirat..kau tak akan terlepas!!! huhu..

kita tak ea memaki hamun dia..biarkan dia enjoy kt dunia ni..nnti kt akhirat dia thu la mcm mna..huhu..

ok..sekian ! siapa rasa2 nk follow dia kat twitter klik kat "SINI"



6 comments :

Azuree said...

Macam gampang lahh perempuan tu.
Ngucap panjang tengok tweet dia semua.

nur_za said...

ish...tak pela..
allah tak balas didunia..dia balas diakhirt..
=)

Rizwan Ewan said...

@azuree : huhu..btul3...mcm gampang cap ayam..sedih bace tweet dia..

Rizwan Ewan said...

@nur za : btul3.! wan setuju sngt dngn yg ni.. :')

iMah said...

sape kah gerangan manusie ini..?

Rizwan Ewan said...

huhu...wan pum tk kenal... >.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers