Muhammad Rizwan

4:27 AM

TAK DE KAITAN ! PACIK GOOGLE BAGI PICTURE YANG BUKAN2 =.="


Siapa sebenarnya MUHAMMAD RIZWAN ??? korang mesti nak tahu kan?? jeng jeng jeng!! sila klik "SINI" untuk baca biodata wan yang sebenar..haha =)

wan seorang yang gemar bersosial di Blogger + Facebook + twitter! :D

boleh di katakan setiap hari wan online! dengar 2! "SETIAP HARI" haha xD

bukan halang2 2..tak sabar nk tengok lappy ni meletop.. =.="

sobsob!

yang paling penting korang kena tahu! wan ni "KAKI RETIS BERJAYA"

hahahaha!! klau tak caye jom add wan kat FB, Twitter! kite chat2 ala2 retis..haha

sekian!



You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...