Dua Gadget terpenting untuk blog

5:07 AM

Assalamualaikum semua? hari ni wan nak kenalkan korang kat gadget yang paling penting dalam dunia blogger ni!! tersangat2 penting!! blogger2 baru tolong ambil perhatian ok!

kalau nak ramai follower macam blog wan.. *retis.. sila sediakan atau tambah gadget ni dalam blog korang! :)
ini kenyataan..hehe

Gadget yang pertama 
Fibox
fibox ni tersangat2lah penting dalam dunia blogger..kerana tanpa fibox ni..tak meriah jadinya blog kita 2..
sebelum korang nak add gadget ni..korang kena daftar..
klik "SINI" untuk daftar
kalau da daftar..terus add gadget! jangan tunggu lama2.. ^^


Gadget yang kedua
Butang Follow! mcm mana org nak follow blog korang kalau tak de butang follow kan? haha xD tersangat2 la sengal! sila add gadget yang mcm ni! jangan sediakan butang follow mcm kat tumblr 2! butang follow mcm 2 tak bagus utk traffic blog.. :)


kalau tak de gadget kedua2 kat atas ni..sila tambah kat blog korang ea.. ^^ sekian!

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...