Wednesday, November 16, 2016

My tweet impressions mencecah 500k for 24 hours dan dapat notifications twitter 1K

Assalamualaikum dan hai y'all!!

Hari ni wan ada berita baik dari laman sosial twitter! hahaha

Selama bertahun-tahun wan online twitter. baru hari ni dapat pecahkan rekod sendiri katanya. 

ni twitter wan. kalau nk follow if  mohdrizw.

Cuba korang tengok kt dalam box merah tu. tulah dia bukti wan pecahkan rekod sendiri. haha. selalunya 200k impressions je. tapi bila tengok tadi. perghh dah sampai 500k!!

Terima kasih buat korang semua yang dah follow wan kt twitter. yang belum follow tu, mohon follow laju2. haha

Mesti korang tertanya2 apa tu tweet impressions kan?

What is tweet impressions?

thank you encik google

Ahhh.. kalau tak faham juga korang boleh google translate sendiri k. haha. 

Kalau bukan sebab mereka2 yang follow wan tu. tak kan sampai 500k. sebab dorang ni lah phone wan tk pernah sunyi dari pagi sampai ke malam. ada je notifications.

Dan pagi tadi gak wan terkejut tengok notifications dari twitter. hahaha

Notifications twitter
Tudiaaaaa.. notifications sampai 1k!! hahaha. termuntah uollss. thank you so much sebab tak henti2 retweet tweet wan, reply tweet wan dan quote tweet wan!! sayang korang sangat2!

Ok tu je untuk entri kali ni. sekian dan terima kasih haha. 

thank you sudi baca! xo

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers