Perisa baru sundae cone Mcd! Made with HERSHEY'S

10:34 AM


Assalamualaikum dan hai semua??

Hari ni wan nk review aiskrim mcd. haha. review lah sangat. bukan review senanya. nk cerita macam mana perasaan wan bila first time rasa sundae cone new flavour ni. ;p



thank you encik google
Tengok kat iklan macam gambar kat atas ni. selera habisssss kita tengok. merecik hawau katanya. bila dah tengok iklan kat atas ni. wan pun apa lagi, kebetulan mak keluar pegi beli barang dapur. wan pun tumpang sekaki. hahaha

Wan cari mcd yang terdekat dengan lokasi mama wan beli barang dapur..
lokasi terdekat Mcd Harbour Mall, Sandakan!!!

Dah jumpa tu terus pegi.. tak tengok kiri kanan dah. hahaha. 


Mcd Hershey's Sundae Cone

Tadaaaaa.. ni lah dia. tapi kan macam pelik. haha. rupa dia agak layu. haahaha Actually masa beli tu wan mintak yang perisa coklat je. tapi pekerja mcd tu cakap

''Sorry bang, mesin coklat ada masalah. kalau abang nk boleh je tapi coklat dia cair''

Wan pun dengan muka acah2 abam cool, terus cakap "bagi je yang mix tu". dalam hati nama je syarikat besar tapi mesin coklat pun tak mampu nk beli yang baru. hahaha


Wan dengan anak buah


Tadaaaaaaaaaa.. wan bukan makan sorang tauuu.. wan ditemani dua budak ni a.k.a anak kakak wan. hehee.. pape pun dorang tk makan habis sebab ais dia dah cair. huarghhhhh

Pape pun wan bagi 4.5/5 bintang untuk perisa ni. sedap aumm aumm.. haha

Ok lah. thanks sudi membaca bebelan wan ni. syg korang! xo


You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...