Your pc/devide needs to be repaired

12:24 PM


from google.com
Assalamualaikum dan haiiii y'alls!

Rasanya korang dah tahu berita sedih yang wan nak sampaikan. hahaha  laptop rosak!!! actually, tak rosak mana, cuma kena suruh repair kat kedaii. aduhaii. baru nak bergiat aktif semula kat dunia blog ni. laptop pulak buat hal.

Sebelum ni ok je. hari2 update. semua berjalan lancar. pastu tetiba jadi macam ni. sedih patah seribu!! huhuhu.

Mesti korang tertanya2 skrg wan update pakai laptop siapa kah?? jeng3!! haha. ni laptop lama wan. laptop masa zaman sekolah lagi. dah lama tk guna laptop ni, sebab dia keyboard rosak. so kena beli keyboard yang guna usb tu. banyak kejeeee uolls. 

Tk pe lah. redha je dengan dengan dugaan ni. wan akan tetap update blog ni walaupun terpaksa guna laptop lama. haha. doakan wan tau, semoga murah rezeki dan dapat laptop baru eh.. amiin. hoho.

Pape pun kalau korang kena penyakit laptop yang sama dengan wan, jangan risau. boleh diselamatkan lagi file2 penting tu. hantar je kat kedai. tapi kalau ada member yang pandai buat. boleh suruh member tu. hehe

Thanks y'all sbb sudi baca sampai habis! xo

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...