Tuesday, November 22, 2016

Terima Kasih Buat Blogger Safirul Amar


Assalamualaikum dan hai semua!

Entri kali ni khas buat blogger Safirul Amar kerana telah me'review blog wan. review bukan setakat review biasa je tau. ni review sekali dengan cara2 macam mna nk cantikkan lagi blog dan tingkatkan lagi traffic kat blog wan.

Ni antara isi kandungan review dia

blog review
blog review by safirul amar

Wan dah guna blog ni bertahun2, baru kali ni wan tahu apa yang kurang kat blog wan ni. haha. tak menyesal join Segmen Blog Review By Safirul Amar.

Dari markah blog wan 17% sampai lah jadi

SEO Score
By chkme.com

Ahhh.. nampak sangat kan perubahan markah tu kan. kalau korang nk check markah blog korang, boleh klik link bawah gambar tu. hehe.

Inshaa Allah nanti sampai ah 100%. amiinn.

Ok itu je entri untuk kali ni. thanks sudi baca!


2 comments :

Unni Anje said...

WAHH MARKH KITA SAMA!! BEST KAN DAPAT REVIEW, SUKA SGT
BTW SALAM BW DR SEGMEN SAMA :p

Noor Maizan said...

Wah menaik markah tu, bestkan dpt review mcm ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers