Soalan Bocor SPM dan STPM

5:16 PM

Sekadar Hiasan. :P
Hye hye semua?? hari ni merupakan tarikh Peperiksaan SPM dan STPM bagi seluruh malaysia ! woww! good luck guys?? jawab soalan 2 betul2 ea. 

Tajuk entry macam tak de kaitan pun. haha! tapi sebenarnya ade kaitan. bila peperiksaan yang besar2 macam SPM dan STPM jew, mesti ada soalan bocor. kan? sape la bocorkan soalan 2. tak baik tipu. dosa tau. korang rasa orang yang bocorkan soalan 2 berdosa ke tak? yela, niat orang yang bocorkan soalan 2 adalah untuk membantu student. kekeke. bagi wan orang 2 akan berdosa sebab tak amanah. :)

Time2 macam ni semua busy mencari soalan2 yang bocor katanya. haha! sebenarnya tak de pun soalan bocor. yang ada cuma tips dan sedikit hint untuk membantu student mendapatkan result yang gempak ! ;) pape pun good luck guys ! all the best ok ! sebelum jawab soalan baca doa. hehe.


You Might Also Like

2 comments

  1. soalan bocor? ada kot? Tak tahu kat mana nak cari sebenarnya. tapi mungkin ada bayaran kot kan? Hehehe.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...