Style Baru Untuk Rambut Lelaki

11:25 AM

Assalamualaikum dan salam 1malaysia semua?

setelah sekian lama wan menjaga rambut kesayangan wan. akhirnya wan gunting gak. tapi gunting sikit2 jew. tak sanggup kot nak gunting bebanyak. bukan senang nak simpan rambut sampai pepanjang ni. maklum la lelaki. klau perempuan 2 lain cerita :p 

Kali ni wan pilih style rambut punk dan kemas. hahaha. eh? hantam jew. lol. tengok pic kat bawah ni. pic latest ok. ;)

Style Baru Untuk Rambut Lelaki
macam mana? ok tak? ok la 2 kan. nampak kemas dan cool jew. maklum la wan kan bakal accountn . dalam waktu yang sama wan kerja part time cashier kat parkson. nampak kemas baru orang suka kat kite kan..kan.. huhu. 

Misi seterusnya nak panjangkan rambut ni . nak buat macam rambut taylor swift pulak. hahaha :p

You Might Also Like

3 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...