Berbuka puasa bersama rakan di waterfront kota kinabalu

8:36 PM

Assalamualaikum dan hyeee smua !? :D 

Tetiba datang semangat kerajinan nak update blog ni beriban2 kali. hahaha. maklum la masih ada masa lapang. kalau duk diam2 lapar pulak. huhuhu ~

Actually, kejadian ni da lama berlaku. tapi baru sekarang sempang mengUPDATE. huhu. 

Kami bercadang nak berbuka beramai-ramai (sekelas) . tapi hanya seramai 6 org je konfom pegi. yang lain balik umah dan ada hal masing2. sabooo jewww laaaa..

waterfront kota kinabalu
Rakan seperjuangan UiTM Sabah
 Time ni kitorang da otw pegi waterfront kota kinabalu. memandangkan event kurang mendapat sambutan ramai. So, kitorang naik satu keta jew laa.. nasib tak de pak polisi.. hahaha. klau tak.. tak pasal2 da kena tahan. LOL.

Sampai punnnnnnnnnnnn...

Menunggu Waktu berbuka puasa
 Makanan da siap order.. tapi tak berbuka puasa lagi time 2.. *telan liur* je la.. hahahha.. muka aku pun da nmpak blurrr..

Sumandak Sabah
 Hello3 ? ni la di antara sumandak hot2 kat kelas aku.. ni baru 3orang.. korang tak nampak lagi yang selebihnya.. lagi hott dan maniss giteww.. harharhar..

Selepas berbuka puasa kami meneruskan perjalanan pegi ke pantai tanjung aru !! bestt gileerrr... maklum la kalau memalam kat tepi pantai ni kuat angin.. rambut aku pun da macam ape daa.. xD

Tanjung Aru
 And the final destination kami kat perdana park ! hahaha. dapat tengok air pancur berwarna-warni + ada lagu.. alaa.. macam kt Suria KLCC 2.. kat sabah pun ade gak.. hahaha :p
Perdana Park
Sampai sini jeee.. lepas 2 kitorang balik.. da penat semua.. pape pun ni best moment !

Sekian terima kasih.. thanks sudi baca smpai habis ;)

LIKE & Follow & Komen <3

Salam ~



You Might Also Like

1 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...