Fenomena Game Clash Of Clans

1:23 AM

Salam blogger semua! korang tahu tak game "Clash Of Clans"?? tipu la klau korang tak pernah dengar nama game ni. haha. sebab game ni pun salah satu fenomena yang agak cepat tersebar kt UiTM Sabah ni. hahaha.

Wallpaper Clash Of Clans
Aku salah seorang yg tergila2 main game ni. susah nak kata la. sometime game ni buat rasa ketagih gak. tapi ni ketagih yg sihat bukan mcm ketagih merokok 2. ni sekadar main game. masa zaman2 aku part 1...2...3.. kat UiTM Sabah ni xde lagi fenomena game clash of clans ni.

Time 2 masih tergila dengan game "Dota" & "Counter Strike".. game ni masih baru lgi. ramai yg tak thu lagi. apabila aku da masuk sem 4 sebagai pelajar diploma in accounting kt uitm sabah ni, baru boleh nampak betapa obsesnya mereka dengan game ni.

Pada pandangan aku, game ni syok sebab grafik dia agak cantik, masa utk upgrade sesuatu 2 masih berbaloi.. dan yg sekarang ni da ada clan war. boleh berperang secara berkumpulan dan ada new troops yg agak awesome gak la. 

layan picture kat bawah ni

New Clash Of Clans Troops "Lava Hound"
Ni ahh lava hound! tapi sebelum korang boleh dapatkan troops ni. korang kena la upgrade dark barrack korang dulu. hahaha. kena usaha baru boleh unlock this troops! ;p

Clash Of Clans Troops
Ni pulak troops2 yang ada kt clash of clans. rasanya da hampir semua troops aku da unlock kecuali archer queen dan perempuan sihir 2 (Lupa nama dia) hahahaha.

Aku buat kesimpulan utk game ni.. game ni best sebab dia boleh play kt mana2 gadget asalkan ada android or ios yg boleh download app clash of clans ni. so, apa tunggu lagi.. jom join game ni! hahaha.. game ni tk kira umur, asalakan ada basic peperangan. hahahahaha. ;p ok sekian. selamat mencuba!

You Might Also Like

6 comments

  1. Kite main jugak game ni, tapi takde la addict lg. Roommate kite mmg tiap masa main. Kite Dota je :D

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. ish.. game ni hubby akak main dgn anak sepanjang masa. sampai akak sound takyah mkn la, game tu buat kenyang 😠

    ReplyDelete
  3. Dah lama hentikan main Clash of Clans. Bertahan main smpai sebulan. Mungkin taste bkn games macam ni.

    ReplyDelete
  4. This is amazing! Visit http://clashofclanshelper.com/ - you receive free Clash of Clans gems instantly! It really works! (7VKJDrTcbn)

    ReplyDelete
  5. Clash On!! n join our clan now.. RANAU L3GACY..

    ReplyDelete
  6. kepada clasher semua, sy ingin beritahu mengenai web jual beli ID COC malaysia. Sila lawati ID COC MALAYSIA

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...