Selamat Hari Raya Aidiladha 2014!

9:29 PM

Assalamualaikum dan salam blogger semua! aku nak ucapkan selamat menyambut 
"Hari Raya Aidiladha" buat rakan blogger dan semua yang menyambut hari raya ni! 

Potong haiwan korban 2 hati2. jangan sampai orang yang kena potong. tak pun lelaki yg kena sunat potong dua kali..oops! hahahaha.

Hidangan sempena Hari Raya Aidiladha
Sempat la juga buat beberapa jenis kuih raya. actually, ni baru setengah hidangan. banyak lagi hidangan yang aku xsempat nak gambar. hal maklum la, ramai sangat tetamu yg berumur kanak2 ribena ni. da macam hari raya aidilfitri. hahahaha

Akhirnya dapat juga aku beraya korban kat rumah. masih teringat masa kat kolej KLMU. masa raya korban 2 aku ikut member kolej (amir) balik rumah dia kt melaka. syokk gak. 

For the first time aku beraya jauh dengan family. kat melaka 2 weyhh! family aku kat sabah. sobsobss. nasib la tahun ni dapat beraya bersama family tercinta. ;) 

Walaupun agak stress gak beraya ramai2 kat rumah parents ni. nak tahu kenapa aku stress? sebab ank buah ramai sangat. sikit2 gaduh. sikit2 nangis. haishhh.. boleh tak matang sikit. hahahaha. 

Ok la. pape pun hubungan aku dengan kengkawan lama da kembali pulih. aku minta maaf dngn dorang then dorang maafkan. alhamdulillah. minta maaf la selagi mampu. jangan ego sangat. tak kemana pun. huhuhu. aku nak minta maaf gak dengan rakan2 blogger dan semua kengkwn yang jauh d mata. mungkin aku pernah terkasar bahasa dngn korang atau pun menyakitkan hati korang. maafkan aku k. kosong2 k? :)

Itu je entry aku pada kali ni. aku nak sambung layan tetamu. hahahaha. 
follow my insta : @mohdrizw




You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.