Karnival The Accountancy Club, UiTM Kota Kinabalu, Sabah #KARTAC 2014! Entry Bergambar!

12:05 AM

Assalamualaikum dan salam blogger smua! rasanya belum terlambat untuk aku update entry yg khas buat #Kartac2014. Karnival TAC ni merupakan hari bersukan + berkenalan bgi pelajar2 diploma in accounting di UiTM Sabah. Tak rugi rasanya join kartac ni. sebab kartac ni kira macam "Family Day". 

Aktiviti ni dibuat utk memupuk semangat berpasukan, kerjasama, hormat menghormati dan pada masa yang sama dapat berkenalan dengan junior2 dan senior2 ;) ok la. tak nak cakap banyak. korang layan la gambar2 kat bawah ni.

My BFF!! Sha & Yaya! Karnival The Accountancy Club, UiTM Kota Kinabalu, Sabah #KARTAC 2014
Sukan Galah Panjang, Karnival The Accountancy Club, UiTM Kota Kinabalu, Sabah #KARTAC 2014
Selfie Terbaik! Karnival The Accountancy Club, UiTM Kota Kinabalu, Sabah #KARTAC 2014
Selfie terbaik gak. haha Karnival The Accountancy Club, UiTM Kota Kinabalu, Sabah #KARTAC 2014
Lompat Getah! Karnival The Accountancy Club, UiTM Kota Kinabalu, Sabah #KARTAC 2014
Tarian Sumazau beramai-ramai! Karnival The Accountancy Club, UiTM Kota Kinabalu, Sabah #KARTAC 2014
Selfie terbaik lagi! Karnival The Accountancy Club, UiTM Kota Kinabalu, Sabah #KARTAC 2014
Model Of The Month! Karnival The Accountancy Club, UiTM Kota Kinabalu, Sabah #KARTAC 2014
Selfie serius dan muka comel. hahaha Karnival The Accountancy Club, UiTM Kota Kinabalu, Sabah #KARTAC 2014
Adik2 junior part 2 DIA! Karnival The Accountancy Club, UiTM Kota Kinabalu, Sabah #KARTAC 2014
Bowling Kelapa! Karnival The Accountancy Club, UiTM Kota Kinabalu, Sabah #KARTAC 2014
Double selfie ft Monopod! Karnival The Accountancy Club, UiTM Kota Kinabalu, Sabah #KARTAC 2014
Double Selfie by Iphone 5s! Karnival The Accountancy Club, UiTM Kota Kinabalu, Sabah #KARTAC 2014
Pasukan Part 4 DIA! Karnival The Accountancy Club, UiTM Kota Kinabalu, Sabah #KARTAC 2014
Itu sahaja gambar yang aku dapat upload. sebenarnya ada beribu2 gambar lagi yg belum aku upload. klau nak upload semua boleh berbulu d buatnya. hahahaha. 

Best sangat KARTAC ni. semua sukan dan aktiviti yang dijalankan berunsur game tradisional. ade gak yang moden cthnya futsal. hihi.

At the end, kitorang (part 4) yang paling banyak dapat hamper. kau ada? hahaha. jangan memain dengan part 4 yeee. kitorang diam2 tapi berisi. hoho *krik krik* kacang biru.. hahahahaha. ok la. sekian sahaja entry pada kali ni. tq sudi baca ;)

*Semua gambar diatas milik blog owner ni 100%*


You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...