Sambut Raya Aidiladha 2014 bersama Farcey (Entry Bergambar)

12:25 AM

Assalamualaikum dan salam blogger!?? rasanya belum terlambat untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha sekali lagi buat korang semua terutama pembaca setia blog aku ni. ;)

Memandangkan Raya Aidiladha jatuh pada hari ahad bersamaan 5hb oktober 2014, ramai member aku yang datang ke rumah! yeahh! im so happy baby!! hahaha. thank you so much buat semua member2 farcey yang sudi datang ke rumah aku. *gambar rumah aku tk de* hahaha.

Sebelum start final exam yang lalu. aku ada konflik besar dengan dorang smua ni *farcey*. Alhamdulillah raya aidiladha 2014 telah menyatuhkan aku dengan farcey ni. farcey ni merupakan member2 lama since darjah 1 sampai la sekarang. kau ade? xdekan. hahaha.

Ok la. tak nak banyak cakap. korang layan la gambar2 kitorang yg ala2 model tanpa lesen. hahahaha

Ini aku, wan, owner blog ni & king of selfie! haha Sambut Raya Aidiladha 2014 bersama Farcey
member2 farce! Sambut Raya Aidiladha 2014 bersama Farcey
Member2 farce! Sambut Raya Aidiladha 2014 bersama Farcey
Member2 Farce! Sambut Raya Aidiladha 2014 bersama Farcey
Sambut Raya Aidiladha 2014 bersama Farcey
Sambut Raya Aidiladha 2014 bersama Farcey
Member2 farce! Sambut Raya Aidiladha 2014 bersama Farcey
Member2 Farce! Sambut Raya Aidiladha 2014 bersama Farcey
Member2 farce *aku paling ayu dan sopan! hahahaha Sambut Raya Aidiladha 2014 bersama Farcey
Aku & jierah ;) Sambut Raya Aidiladha 2014 bersama Farcey
Member2 farce! Sambut Raya Aidiladha 2014 bersama Farcey
Aku & Sera *member farce & kt uitm! Sambut Raya Aidiladha 2014 bersama Farcey
Member2 Farce! Sambut Raya Aidiladha 2014 bersama Farcey
Aku sekali lagi! king of selfie bagi negeri sabah! hahaha Sambut Raya Aidiladha 2014 bersama Farcey
Member2 farce! Sambut Raya Aidiladha 2014 bersama Farcey
Model of the year! Ryen! Sambut Raya Aidiladha 2014 bersama Farcey
aku & ryen *member farce dan kt UiTM Sabah! Sambut Raya Aidiladha 2014 bersama Farcey
Samsul & Ryen! Sambut Raya Aidiladha 2014 bersama Farcey
Member2 Farce! Sambut Raya Aidiladha 2014 bersama Farcey
Ok! itu sahaja entry aku pada kali ini. pape pun, semasa aku beraya kt salah satu rumah member2 aku ni. ada la abg ipar dia yang sngt2 sengal. hahahaha. dia tanya kwn aku 2 mcm ni

"Member kau ni ada sudah lakinya? mcm perawan".. sambil matanya memandang aku dengan tepat! bhahahahaa!! ini sangat awkwardddddddd!! (>_<) 

hahahaha. bila ingt peristiwa ni. rasa nak gelak guling2 pun ada. hahahahaha.

Thank you semua!!! enjoy sangat time ni ;) sekiannnnnnnn



You Might Also Like

4 comments

  1. Waaahhh!!!
    Meriahnya raya :)

    Selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  2. Waaahhh!!!
    Meriahnya raya :)

    Selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  3. Asalam Ewan tahnia dah graduat ya..ok nak linkkan balik ya..blog uncle yang lalu terdampar tak bertuan tersilap tekan ..keluar sebagai pentadbir..sekarang ni blog lama juga tapi baru Uncle aktifkan ya

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...