Cuti Pertengahan Semester Bagi Pelajar Diploma #UiTM

1:24 PM


Assalamualaikum buat semua yang beragama islam ? dan salam sejahtera buat mereka yang bukan beragama islam.. ^_^

Aura mood untuk bercuti kian terasa.. tak sabar rasanya nak bercuti pertengahan semester.. mesti korang pun sama kan ? klau cuti laju je.. tapi kalau nak study slow macam siput sedut.. lolz ! never mind , kawan aku kata "lepas cuti ni baru kita study betul-betul" -.-" pown boleh macam 2 kan ? hahaha

Bagi aku.. masa study 2 mesti betul-betul.. masa main , main betul-betul.. kan ? :3 apa pun yang kita buat kena la betul-betul barulah hasilnya meletop macam lagu "stacy dan adam" haha.. pape pun di sini cuti pertengahan semester bagi pelajar diploma #uitm dijangka pada 

22 December 2012 - 30 December 2012 ( 1 minggu ) ^_^ yeaaah! ok la 2.. 

Sekarang da tanggal 20 December 2012.. berapa hari lagi ?? korang kira la sendiri.. 100% mood balik kg *tetiba.. haha! tak sabar weyh! tak sabar !! korang faham-faham je laa. aku da 4bulan lebih tak balik umah.. bukan tak nak balik.. cuma hajat tak kesampaian..

Hari 2 duk KL (study kat KLMU) 3bulan. pastu tetiba dapat tawaran UiTM - kampus Kota Kinabalu.. tak perlu fikir panjang aku terus pindah :3 balik sabah je terus masuk UiTM.. tak sempat balik umah :( rindu kat rumah! rindu kengkawan kat kg.. huhu.. 

Ok la.. aku da start terpesong dari tajuk utama.. haha.. 

anyway , "Islam Is Not Just A Word.. Islam Is A Way Of Life" ^_^

Thanks sudi berkunjung dan membaca entry ini.. :)

 

You Might Also Like

2 comments

  1. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Hanya mereka yang berani gagal dapat meraih keberhasilan
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...