Monday, December 31, 2012

Hangout di hari last 2012 Bersama Rakan UiTM l ENTRY BERGAMBAR

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua ? ^_^

Hari ni datang kerajinan aku untuk mengupdate blog kesayangan aku ni.. maklum la, hari ni kan hari last 2012.. 31 december 2012.. huhu.. good bye 2012 !! pape pun meh kite sesama layan entry aku pada kali ni..

Actually , hari ni kami ade kelas business mathematics dan kelas financial accounting.. kitorang punya main semangat datang ke kelas pada pukul 8pagi!! aku SMS and CALL pensyarah 2 langsung tk de respon! da sampai kelas baru aku dapat SMS dari pensyarah kami 2.. dia kata hari ni kelas CANCEL.. whatt thee fissshh!! -.-" kenapa la tak cakap awal-awal.. ni da sampai kelas baru nak gtau. sabo jew la. :(

Tanpa membazirkan masa yang ada. kami pun bergerak dengan pantas balik ke hostel ! da sampai hostel semua buat muka penat dan tak tahu nak buat pe. aku bagi cadangan "jom kuar jenjalan".. kengkawan aku semua pun dengan semangat menjawab "jom laaa!" hahaha. kami pun bersiap + bermake up dalam masa 5 minit. lol !

Akhirnya sampai pun di 1 Borneo , Kota Kinabalu , Sabah ! yeaay ! awal lagi kowt kami sampai kat sana. sebab banyak lagi kedai yang tak buka. -.-" haisshh.. tak tahu nak buat ape. semua blurrr.. -.-" asyik blurr jew.. kitorang pun tawaf kat dalam 1 borneo 2 dalam 3pusingan. cuci-cuci mata la katakan. semua kepenatan.. kitorang pun rehat sebenatar bersama aiskrim coklat..

Farhan , Zai , Aku *berbaju hitam yang paling handsome* lol , rechard
 Rest N Go ! yeaay ! urut-urut badan jap. maklum la da penat berjalan. tak mampu kowt aku nak berjalan tanpa henti. kang tak pasal-pasal kaki aku patah. hahaha ! :p

jom layan gambar-gambar kat bawah ni ^_^

Farihan , Zai , Rechard.

Aku , Farihan , Farhan , Rechard *time ni kitorang kat EGYPT a.k.a 1 Borneo . lol
Itu jew gambar-gambar yang terpilih time kat 1 Borneo . sedar tak sedar kitorang da 3 or 4 jam berada kat 1 borneo 2. mata pun da puas. kami pun pegi la tempat destinasi utama yang kitorang nak pegi iaitu Bandar Kota Kinabalu ! 

Perjalanan ke Bandar Kota Kinabalu mengambil masa 15 minit kalau aliran traffic berjalan lancar. kitorang mengambil masa 30 minit. sebab traffic jem ! what the hack !! huhu. penat + mengantuk + bosan duk dalam bus 2. huhu. tak tahu nak buat pe. kitorang pun tidur. hahaha ! bangun jew dari tidur, kitorang da sampai.. yeaahh!

Sampai jew Terminal Wawasan . kitorang cari CITY BUS. malas nak jalan kaki. da la panas *kami ni putera lilin la katakan. hahaha. kitorang nak pegi SURIA SABAH . Mall yang setaraf dengan Pavilion kat KL 2.. hehe ;p kat sabah pun ada. mall ni baru je open. sebab 2 banyak jualan murah. lagi pun akhir tahun. ape lagi kitorang pun shopping ! shopping ! dan shopping ! hahaha. :D

Selepas puas bershopping kami pun pegi la jenjalan kat WATERFRONT..

JOM LAYAN PICTURE-PICTURE KAT BAWAH NI ^_^

Kengkawan Sebilik aku tengah semangat nak amek ikan 2 bawak balik hostel. hahaha. tpi tak mampu. :p

aku suruh diorang buat muka comel. ^_^ ni la yang diorg buat. hahaha.. layaann ! *ade sape2 berminat? :p

Tuan Blog dan Zai . *time ni panas sebab 2 muka seyes nak mampus ! hahaha
 Picture kat bawah ni kami terjumpa dengan 1 family dari luar negara *pelancong dari ENGLAND. ni pun aku yang beranikan diri speak dengan org putih ni. harap maklum la my ENGLISH IS BROKEN. hahaha. tapi peduli apa kan. yang penting kita try :)
Sorang jew yang tak guna SPEK MATA.. *amboi..kemain ayu kaki aku 2.. hahahahhaa

Kitorang kena ribut *kat waterfront ni kuat angin. maklum la tepi laut. best !! ^_^

Zai , Farihan , Rechard *terbang ke udara. hahaha. hanya ni yang termampu ;)
Tuan Blog. Seyes lagi muka aku. huhuhu.. -.-"


Gambar last untuk entry kali ini ^_^

4 Jejaka Teruna. ada sesiapa berkenan ? sila call aku di talian 1111. hahaha. :p

Selepas kitorang puas cuci mata + shopping + berphotoshot + berjalan . kitorang pun balik ke terminal wawasan untuk mencari bus yang ke UiTM. . :)


Perghh ! hari ni memang puas + penat berjalan. bukan selalu dapat jenjalan sesama. pape pun thanks to my friend kerana sudi hangout bersama aku dan thanks pada yang sudi membaca entry aku pada kali ini. sayang korang !

Pape pun , aku nak ucapakan "SELAMAT TAHUN BARU" kepada rakan blogger yang tak pernah jemu menyokong aku dalam dunia blogger dan pada semua yang mengenali aku ;) jom lafazkan azam baru untuk tahun 2013 ! 2012 hanya tinggal kenangan :')

Terima kasih ! ^_^



2 comments :

Rozuan Ismail said...

pergh sakannya berjalan

sohibul mikrat said...

bgs Gan....
mampir ea d blog ane..
http://ripcurl-crom.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers