Sunday, December 16, 2012

Islam itu indah, Islam itu kedamaian


Islam itu indah, Islam itu kedamaian, Islam itu anugerah, Islam itu agamaku. . dan AKU BERSYUKUR :)

Assalamualaikum semua? hari ni cuti, aku ngan kengkawan aku kuar jenjalan kat 1borneo. jangan jeles k.. ;p haha! Actually, aku bercadang nak pegi shopping kat Suria Sabah. tapi tak jadi, sebab aku TERlambat bangun. haha.

nak buat macam mane kan... aku da sakit gigi pepagi 2. rase nak nanges jew :'( sedih!! huhu. tapi bila aku bangun jew dari tido. sakit gigi 2 da hilang. yeaah! tersangat happy. lolz..

sebenarnya aku nak cerita pasal ISLAM. hmm. agama ISLAM ni merupakan salah satu agama terbesar di dunia, tapi ada SYAITAN yang bertopengkan manusia sedang memburuk-burukkan ISLAM di mata dunia. :')

Never mind, Allah masih ada bersama kita. pasti suatu hari nanti kebenaran akan terbukti dengan sendirinya. I LOVE ISLAM FOREVER !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers