Sandakan ke Kota Kinabalu

2:45 AM

Assalamualaikum dan salam sejahtera guys ? ^_^ kali ni baru ada masa dan peluang untuk aku update blog. tapi kepada sesiapa yang sering meluangkan masa jenjalan kat blog aku ni . terima kasih sesangat ! sayang korang :*

Sebenarnya aku baru jew balik dari bercuti-cuti malaysia di kampung halaman kat Kota Kinabatangan, Sandakan, Sabah ^_^ sudah aku lepaskan segala rindu kat sana. cuma yang sedih nya aku tak sempat nak jumpa kengkawan lama. :(

It's ok.. maybe next time aku dapat jumpa ngan kengkawan lama aku 2. rindu diorg sesangat ! :'( dah! dah ! aku tak mau sedih2. aku nak enjoy, happy, dan ceria selalu baru laa hidup ini rasa best jew.. kan.. 

Aku dengan scandel aku.. lolz.. hahaha !
Sekarang aku kat UiTM kampus Kota Kinabalu da. baru jew sampai.. orang pertama sampai kat bilik.. hahaha.. (T_T) yang lain masih merayap kat shopping mall kowt.. :) anyway, Thanks to my parents (ayah, mak, akak) kerana sudi hantar aku ke K.K dan aku sekarang da semangat sangat nak belajar ! maklum la aku da lepaskan semua rindu kat kampung halaman ;) 

Esok kena bersiap awal.. sebab ada kelas awal.. yuhhuuu ~ kelas Business Mathematics.. ade Quiz !! huhu.. doakan aku dapat jawab k? :D syg korang ! hehe

Jom masuk kelas ! hehe. sebelum terlambat aku nak wish "Merry Christmas And Happy New Year" buat korang semua ! 

Terima Kasih kerana masih sudi blogwalking dan membaca entry aku ni yang tak seberapa menarik.. :')





You Might Also Like

4 comments

  1. Singgah nak cari kenalan blogger kat sini.. jom follow kami..

    Blog : Mahamahu.com
    Twitter : @mahamahu
    Instagram : Mahamahu
    Youtube : Mahamahu

    Thanks u..

    ReplyDelete
  2. Business maths really killed me during my diploma. haha anyway goodluck on your study!

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.