Saturday, December 15, 2012

Minggu pertama di UiTM Kota Kinabalu


 Assalamualaikum semua yang beragama islam ? dan selamat petang buat korang yang bukan beragama islam. ^_^

Alhamdulillah. semuanya berjalan dengan lancar. terasa lebih seronok bila da seminggu duk kat uitm kota kinabalu ni. tapi minggu pertama ni agak mencabar sikit, sebab aku dan kengkawan yang lain tak tahu kawasan2 class yang da tercatit dalam jadual 2. 

Nasib la ada kengkawan wan yang da lama duk uitm ni. zuren nama nye. dia yang banyak membantu aku. terima kasih zuren ! jasa baik kau akan ku hargai selamanya. ok ok. . ni aku nak teruskan lagi cite aku ni. hmmm. 

Dalam minggu pertama ni lebih kepada pengenalan pensyarah yang mengajar kami dan subjek 2. semua pensyarah ok ! ^_^ tak de yang garang. Alhamdulillah !! Sabtu dan ahad ni aku duk hostel jew la. tak de assigment lagi. lepas ni konfom assigment banyak. -.-" tak pe. aku boleh jew. haha

SUBJEK yang aku ambil untuk sem ni  :
  1. AIS130 - COMPUTER APPLICATIONS AND COMMUNICATIONS IN ACCOUNTING 
  2. BEL120 - CONSOLIDATING LANGUAGE SKILLS
  3. CTU101 - FUNDAMENTALS OF ISLAM
  4. FAR100 - FINANCIAL ACCOUNTING  
  5. HBU111 - NATIONAL KESATRIA I
  6. MAT112 - BUSINESS MATHEMATICS
Doakan aku dapat result yang cemerlang untuk subjek2 di atas ni k? ^_^

anyway, thanks buat korang yang masih sudi follow, baca, entry wan. :') 


2 comments :

Faizul Osman said...

semoga berjaya berada di alam universiti... universiti ni bukan mcm sekolah... cabaran dia lg besar... semua kita buat sendiri... lec hanya tahu bg dan yg penting siap... segala alasan mmg dia tak nak terima kecuali mati... haha...

Cik Donut said...

glup..alamak tak lama gi nak masuk uitm k.k ni best tak ?? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers