Sesi bergambar di UiTM Kota Kinabalu

2:56 AM

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua ? ^_^

korang apa khabar ? sihat ? aku harap korang semua sihat2 selalu bersama orang yang tersayang dan tercinta . . pada tanggal 17 december 2012 . . kami group 2 ( AC1101A2 ) ada sesi bergambar untuk kelas. . yeah ! hari yang di nanti muncul juga akhirnya . . hehe

hari 2 kami sekelas memang bergaya ala-ala artis la katakan . . walaupun artis kampungan jaww . haha . . dalam pada masa yang sama , mereka sebulat suara telah memilih aku sebagai ketua . . -.-" aku tahu , dorang pilih aku sebab dorang malas nak buat kerja . .sebab 2 aku jew yang asyik dipilih . . never mind , aku mane-mane jew . . :))

Gambar kat bawah ni aku wif kawan baru . . kami sekelas . .dalam kelas 2 ada 27 orang dan hanya 5 orang lelaki . . yang lain perempuan . -.-" *nampak sangat kaum adam semakin pupus di UiTM. . hahaha . .


Picture ni snap curi-curi guna my phone . . lolz ;p

gambar kemungkinan siap selepas cuti christmas dan tahun baru. . tak sabar mau tengok gambar kitorang yang agak huru-hara. . hahaha. .

 Kepada kengkawan blogger , twitter or facebook ! jangan fikir yang bukan-bukan . .kami kawan jew. . tak lebih dari sekadar kawan sekelas :) 

Diploma In Accounting akan menjadi milik kami sekelas . .doakan kejayaan kami semua ! ^_^

Semester 2 2012/2013 yang terbaik ! hehehe..

UiTM Di Hati ku <3 


You Might Also Like

4 comments

  1. Keren ne sobb...
    Http://ripcurl-crom.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ok tahniah..tingkatkan usaha...dapatkan point terbaik boleh terus pi Ijazah kan...

    ReplyDelete
  3. ok lah tu dlm sekelas ada 5 lelaki... kira ramai lah... kelas aku degree plant biotech ada 2 je lelaki... perempuan 13... tak variety...

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.