Budak 16 Tahun Yang Memukul Maknya Kerana Duit Dah Minta Maaf

1:16 PM


Baru-baru ni kita digemparkan dengan video viral budak 16 tahun memukul ibunya kerana duit. kalau korang tak tengok lagi video tu boleh search kat twitter or facebook. dah viral video tu.

Sumber video tu dari facebook "jejaka sereng". mamat ni pun dah minta maaf sebab dah memuat naik video tersebut kat akaun facebooknya.

Permohonan Maaf Dari Jejaka Sereng
Ok yang bawah ni video budak tu minta maaf dengan maknya. kesian adik ni. dik ni baru balasan kat dunia. orang baru kecam sikit je. belum lagi kat akhirat. harap sangat adik ni berubah


Kita yang kat luar sana jangan melebih-lebih pulak. dia dah minta maaf kat dalam tv tu. kita doakan dia berjaya dan berubah menjadi lebih baik. paling penting hormati ibu bapa, org tua dan org disekeliling dia. amiin.

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...