I LOVE YOU ABANG JPJ

1:26 PM


Gambar sekadar hiasan.

Assalamualaikum dan hai semua!??? tajuk entri wan kali ni agak panas. tapi tak sepanas geng kunyit. haha. wan cuma nak bagitau kat korang semua yang wan dah lulus test JPJ! sekarang ni wan dah ada lesen memandu sendiri. yeah! Tak paya nak suruh-suruh orang lain hantar. sekarang boleh pandu sendiri!

Sebelum wan ambil test jpj ni ramai cakap dengan wan

"JPJ TU NANTI DIA BAGI GAGAL KAU, SEBAB DORANG NAK DUIT"

Wan pun percaya lah bulat-bulat. rasa tak suka dengan jpj pun ada. Tapi Alhamdulillah. wan jumpa abang jpj yang bagus. dalam bab-bab memandu ni wan tak lah teruk sangat. lagi pun wan bukan jenis manusia yang suka bawak laju-laju. ikut lorong slow je. so xde hal lah.

Baik abg jpj tu. tak macam yang wan fikirkan or dengar cerita dari orang lain. mungkin nasib wan jumpa jpj yang baik macam abang ni kot? pape wan nak bagi sedikit nota kaki buat korang yang belum ambil lesen tu, baik pegi ambil cepat-cepat! jangan macam wan ni. umur dah 23 baru nak ambil. haha

GOODDDDDDDDDDDD LUCCCCCCCKK buat yang nak test JPJ! baca doa banyak-banyak. jangan gelojoh nak sampai cepat. kalau boleh makan gula-gula untuk hilangkan nervous. ni tips dari abg wan sendiri.

Ok itu je. selamat mengambil lesen memandu buat sesiapa yang belum/tengah mengambil lesen & selamat memandu buat semua yang dah ada lesen. bawak kereta jangan laju sangat. ingat orang yang tersayang. byee

You Might Also Like

1 comments

  1. Alhamdullilah.. yeaa!! tahniah!! wan dah ada lesen.. leh laa bawa pakcik PU jalan2.. PU tu bukan pencetus ummah tau.. Pondok Usang.. hehe.. thankyou wan sudi singgah blog pakcik dan cicirkan komen.. Pakcik sudah update dan kembali aktif berblog.. hehe.. harap harap la yo...

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...