Pretty Boy Kota Kinabalu Lebih Cantik Dari Sajat

1:46 PM

Meh tengok mamat ni lebih cantik dari akak sajat. yeke? kalau tak percaya jom layan gambar2 kat bawah ni.

Ok ni gambar masa sekolah dia

Jangan keliru ni bukan fasha sandha tau.
Cantik ka dia? Cantik kan? Kalau admin x bgitau mesti kmu fikir perempuan kan? Dia la lelaki tercantik di KK skrg. Ala2 pretty boy Thailand kan? Haaaaa, ni la dia Riz Ulala.. yang perempuan tu jangan jealous k? *Tak Jeles pun* haha

Rasanya ni masa malam pertandingan ratu cantik geng-geng kunyit

Photoshoot baju pengantin.

cantiknya dia tapi sexy sangat lah awak

Ni sopan. haha
Macam mana fans2 sajat? tercabar tak dengan dia ni? pretty boy sabahan tau. haha

Sumber : Your Viral Hub

You Might Also Like

1 comments

  1. Maigad..
    Kami 1 skola dulu.. Xsangka dah betul2 transform..

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...