~ 50Follower !! Hari Pertama Exam ~ =)

9:42 AM

Gaga oOo Lala ~ hehe. . 
wan happy sangat2x.. yeah2x..blog wan sekarang da 50 FOLLOWER..thanks2x so much! yang sudah follow blog wan..wan akan follow blog u all balik.. =)
....................................................
Hari ni hari pertama Exam. .
Tadi Subjek
ENGLISH, BAHASA MELAYU, PENDIDIKAN ISLAM, SEJARAH.
susah gak tadi..nasib la malam tadi wan ada study.. kalau tak.. konfom tk ley jwb..huhu tak sia2x wan study smpai subuh ~ =) tadi time ambil paper . . sejuk sangat2x kat dalam kelas..macam nak beku ~ (~_~)  sejuk je.. ~ macam nak terkencing..haha ~ tahan je la.. =) baru 2.. kipas nmbr 1 pun . . da sejuk giler! mmang sjuk la macam kat GUNUNG KINABALU..haha ~ harap2x esok tak sejuk ~ n tak panas sangat..  ~
...................................
sekarang ni pun tngah study + dengar lagu (Born This Way) ~ esok subjek yang susah ~ tapi wan yakin..boleh..hahakz.. =) kita must yakin ! jangan cepat putus asa.. 
.............................
.....
..
yakin 10A !! ~ hahaX..
USAHA TANGGA KEJAYAAN

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...