hye hye hye ??

10:59 AM

Hye... berjumpa lagi kita...hehe..
Minggu ni wan tension sangat2x banyak sangat kerja rumah Lagi pun minggu exam..huhu..... tapi wan tak pernah lupakan c dia.. dia paling penting.. chewa! hehe..
...................

.....
Wan saje je nak letak pic gula-gula/Candy..... =)
nak bagi korang berliur..hihi ~ kan best kalau dapat makan semua ni.. confom.. esok buruk Gigi..haha.. adui! sakitnya perut wan.. Lapar.. wan belum makan lagi.. malas ~ biarla wan mati kelaparan.. bukan ada yang kesah pun..huhu ~ wan sedih sangat2x. . .wan ingatkan dia kawan wan.. tapi tak sangkah dia kata kat kwan wan yang satu lagi ni.. yang kamu couple!! excuse me!! jahatnya perngai org 2..ish3! wan benci sangat2x kat org macam 2!!
Gara2x dia..semua hancur! =(
malas la wan nk tulis lagi..bad mood ttiba.. huhu.. =(

Aku mencintainya bukan kerana nafsu.

You Might Also Like

2 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...