Cinta boleh bertahan ke di Facebook,,,?????

4:40 AM

Assalamualaikum?? hehe..
tk jawab dosa..hehe.. gurau je.. entry wan kali ni nk cite tentang cinta?? (mcm la wan pernah rasa cinta) mmang wan pernah rasa pun..huhu.. skrg ni pun in love..hahaha..

Biar betul wan in love????
-->ya, wan in love.... so.. faham2x la ngan siapa.. korang jgn jelez plak...anyway.. kita teruskn perbincangan kita tentang cinta..hehe..
....

......
semasa bercinta.semua ok je.. semua indah.. macam tak ingat dunia da.. klau bleh.. sampai kat langit berterbangan bersma2x...haha..
..................
cinta mcm ni la yang akan buat kita sakit hati bila putus..sobsob la!!
hehe.. tapi klau korang bercinta wan nk ingatkn la.. jgn ego sangat.. ingat siapa pencipta kita.. ingat siapa y mlahirkn kita.. jgn SS (syok sendri) sangat..nnti merana jiwa..haha..
..........

...
Korang percaya tidak yang laman sosial ni banyk menyebabkan org putus bercinta???
terutamanya laman FACEBOOK..huhu..
so.. if korang nk bercinta..pastikan jangn terlampau menggunakan laman sosial ni...nnti kang.. cpt plak putus..haha..sobsob!!
boleh korang gunakn if korang rasa bosan..  =) or berhubung dengan parents or friend korang yang duk jauh.. jangan percaya dengan org yang berhubung dengan korang kat facebook.. klau bleh.. pastikan couple korang tahu kata kunci account korang..senang dia buka.. biar tiada perasaan curiga or everytng la..hehe..

contohnya mcm org ni..ish3x.. mcm ni la..skjap single.. skjap engaged.. bingung kita dibuatnya..huhu.. sudah namanya laman sosial.. ish3x.. bahaya..! lagi satu.. korang jangn la letakkan maklumat sebenar korang.. nnti org ambil maklumat korang 2.. huhu ~ mna la thu kan.. sediakan payung sebelum hujan.. =)
.................
huhay ! banyak nya contest.. wan nk join.. tapi tk thu if bleh menang..maklum la.. wan budak remaja yang tk pro mcm abg2x , kak2x blogger y lain..huhu ~ anyway.. wan nk join gak.. mna thu ada nasib..huhuhuhu..
yang hari 2 wan ada join.. tapi lupa letak banner dia (patut la kalah) huhu.. sorry..hehe.. =)

Thanks sudi baca...korang mmang baik..hehe... =)
kalau bleh comment la..or.. like je post ni..baru ada bukti korang baca.. =)

You Might Also Like

3 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...