♥ Betul ! tak caye sudah . . ♥

9:16 AM

Assalamualaikum??
Korang apa khbr?? sorry la..wan da lma tk buat entry baru..
fahm2x je la.. wan da ada kelas TAMBAHAN pada sebelh petang..huhu
mcm ni je la sampai bulan 7.. ni pun utk kepntingn wan juga..mklum la..SPM tahun ni..huhu..
lagi yang menyedihkn..hehek.. ni last year wan brda kat sklh ni..
lepas ni tk da..huhu ~
mmm2x.. tension plak ttiba.. =(
wan buka chat kat FACEBOOK tadi.. kena virus la plak.. =(
enta la..mcm mna ttiba virus 2 bleh kena kt wan.. =(
lepas ni..tak nk on chat la.. 
...
OMG ! hari ni result SPM 2010 kluar.. takut plak wan =(
kat sklh 'SMK BUKIT GARAM' pljr dia ada dpt '12A' fuyoo!
cuba la klau wan yang dpt kputusan mcm 2..amin ~ ~ ~
...
korang nak dngr lagi 1story.. 
kawan (couple) wan ada bgi thu.. kat sklh dia..
ada budak 2 dpt '10A' juga..ayah budak 2 da janji..if dia dpt '10A'
ayah dia bagi RM20,000..mklum la ank org kaya.. =)
keputsn SPM kat sklh wan kuar lambat..enta knpa..huhuhu
......
tapi kebanyknnya.. rmai yg GAGAL ADD MATH....huhu ~ wan takut plak..
wan mmang tk thu mcm mna nk pandai Add Math..huhu ~ kat dlm kelas ok je..
bila da time EXAM.. otak blank 100%.. smpai trkluar rumus2x baru..
yang enta pape..huhu..
......
baru2x exam ni wan lulus MATH..but.. Add Math Gagal..huhu..
huhu ~ ENGLISH wan pun da menurun..huhuhu ~ tk thu la nape..
wan rasa..wan mcm ada penyakit lupa!! huuhu ~ knpa bleh mcm ni..huhu
wan takut + sedih..huhuhu..sape tahu mcm mna nk hilangkn penyakit ni..
.....
.......
wan kena banyakkan baca AL-QURAN.. tapi tak sempat nk baca..huhu
wan balik sklh pkul 3:45pm (mm..cuba la pkul 5:00pm hbis tk pe)..
sbb..keta sewa wan ambil pkul 5:35pm..huhu ~ sedih.. penat.. kecewa..
knpa tk kelas tambahan 2 hbis pkul 5:00pm!!!!!!!!!!! =(
................
...
wan tk buat pape pun bila da hbis kelas tambahan..
balik umah je (6:00pm).. wan penat gila time ni..
terus je makan...baju tk tukar lagi n blum mandi..huhu
lepas 2..wan rehat2x skjap sambil tngk TV 
(kejora dan bintang: cite ni panazz sangat!! but.. wan minat..)lepas makan
wan kadang2x trus trtido..huhuh ~
2 yang wan tension sangat2x..huhu =( help wan........!!!!
....
..
THANKS ALLAH ! :)
battery netbook wan da ok.... :)
........
...
..
Terima kasih kerana sudi baca entry wan ni..hehe.. :)
kalau sudi.. klik LIKE tanda bukti korang da baca.. :)

You Might Also Like

3 comments

  1. nak pandai bi senang jeh..pas ni wat entry lam english lah..mst improvenye

    ReplyDelete
  2. beznye kalo tak stdy bagus2, kalu kecundang kemudian hari,padan muka kita jugak...hua3

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...