Cerita Kosong !

3:04 AM

Assalamualaikum..................?
korang semua apa khbar?? da lma wan tak update blog ni..huhu~
bukannya wan tk nk update..
just.. wan sakit.. baru je ni sembuh dari penyakit..huhu
ni pun..msh ada sakit2x sikit..
wan malas nak cite panjang2x . . 
sbb. . tk thu la if ada org nk baca story kosong wan ni..huhu
facebook pun..wan da jarang on9..coz..
if on9 pun..nk buat pe.. tengok muka c XxxxX 2 lagi..
mm..lebih baik tk on9 langsung... =)
hujan ni pun tk pndai berhenti..
tak lama gi banjir la kinabtangan ni.. =)
mungkin rahmat..
coz.. ada 2mjlis perkhwinn y akan brlngsung diarea rumah wan..haha..
1mjlis khwin kwn wan.. huhu..smoga dia brbhgia sehingga ank cucu =)

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...