Wednesday, March 16, 2011

You Make Bunny cry.... =(


....
kenapa semenjak akhir2x ni..ramai rakan2x facebook wan bersedih and single semula..huhu.. wan turut bersedih ngan korang.. korang bersabar la k.. wan tk dapat bantu apa2x..wan just doakan kamu akan jumpa pasangan hidup korang y betul2x.. mungkin bukan jodoh korang.. sorry la if ada y terasa ngan entry wan kali ni.. wan.. turut bersedih..huhu ~ tk maen2x..serious ni.. =( semua sedih...
.....
.......................
wan nak cerita tentang negara jepun.. kesian wan tengok rakyat2x nya..huhu.... bukannya apa.. ramai yang meninggal dan hilang tempat tinggal, kelaparan di sebabkn tsunami..pastu ada gie radiasi... semua busy dengan berita2x kat jepun.. tk pe if nak derma..huhu..
wan nk derma.. tapi... tk thu mcm mna nak derma..huhu wan ada baca blog kawan2x.. tsunami yang berlaku kat jepun.. ada tercatat dalam AL-QURAN.. begitu besar tanda2x Allah...SubhaanAllah.. SubhaanAllah.... =( kita berdoa dan doakn je la mereka smua ok... dan di lindungi..
......
wan mmang sensetif... tk ley tngok keadaan2x sedih.. konfom wan nangis wlaupun tk sedih sangat..
(bnyk sngt air mata)....huhu..
.......
OMG !! berita buang bayi kat tv1..huhu~ kesian.. knpa org sanggup buang bayi 2...... jahat sangat tk de otak org y buat 2..huhu.......... da la cukup sifat..perempuan lagi bayi 2.. di buang kat tmpt pmbuangan sampah plak..huhu..~ kejam!!!
.....................
,,,,,,,,

Bumi sudah Tua..dekat2x kan la diri dengan maha pencipta..
if sudi like la setelah habis baca =)

3 comments :

Rizwan Ewan said...

smoga semuanya dilindungi olehnya.. yang mencipta smua benda hidup..

ash_asyraf said...

:'( sangat sedey wan

Rizwan Ewan said...

huhu ~ =( tau tk pe..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers