Love You Dear !! =)

12:09 PM

hye..??
kita berjumpa lagi dlm rancangan bang bang bom!!
hehehe.. gurau je la.. korang apa khabar sihat??
wan sihat...pulih/sembuh 100%.. amin.. =)
wan banyak nak story kat korang semua..
tapi klau wan story.. konfom.. 1weeks tk hbis gi kowt..huhu
so..wan nk story sikit2x je la..
..
banyak perkara yang berlaku kat wan..
diantaranya...........
...
wan telah dipertemukan dengan seorang yang amat mencintai wan..
wan tk thu la if ini jodoh wan..hahaha =)
tapi yang pasti wan pun syg dia.....
wan nk bagi hubungan kami ni rahsia2x..coz..
takut..slama ni..semua hbungn wan org tahu..so kali ni
yang baca blog wan je tahu..yang tk baca..tk thu..hehe..
beruntung la korang yang baca.. =)
...
..........


..
opss!! ttiba ada pic ni..hehe.. ni kwn wan.. =)
nak bagi tengok kakak wan (umie) ..

.....
aahh..! baru wan ingat..baru2x ni gempak dengan berita d JEPUN..
yang JEPUN kena TSUNAMI...huhu.. scarynye..
faham2x je la.. jepun pun dekat dengan SABAH..
hanya sebuah negara yang memisahkan JEPUN dan SABAH..
seram sejuk di buatnya setelah wan tahu yang 24negara juga akan 
terkena kesan dari TSUNAMI 2..huhu..
.....
.....
ok la about jepun..kita tukar topik....
hari ni wan jalan2x ngan kawan2x gi Bandar SANDAKAN..
wlaupun bandar sandakan tk best macam bandar kota kinabalu.. wan
enjoy!! sangat2x.. sebab apa..kami gie RDC (taman rekriasi)KbOX..
hahaha.. funnny and lucu sangat2x.. tak henti2x ketwa n bernyanyi....
baru 2..ada satu perkara yang membuatkn wan insaf sangat2x..
wan lupa bawak IC/mykad pergi bandar..
faham2x je la.. jln je..smpai tak teringat nak bwk mykad..huhuhu...
nasib la tiada polis yang cek mykad..if ada..
konfom wan kena tahan...huhu =(
anyway thanks to jum,ira n sana yang telah bawak wan bersama-sama.. =)
korang mmang MANTAP!!!!!! hehehe......
...............


..
ni time at RDC.. wan pun tk thu if nma 2 btul..hehe.. best!
klau korang nak pegi.. korang gi jln SEPILOK (tmpt org hutan) pastu.. ada la jln msuk gi tmpt ni..
tmpt ni ada jmbatan gantung..hehe... =) skrg wan kt atas tower...tinggi.. bawa tower ni..hutan 100%..
...

..
sempat lagi pozing mngmbil gambar..dlm hati..mmang takut if tngok bawa.. tinggi siot menara ni..!huhu..
..

......
...ni la jambatan gantung 2..hahaha.. lucu if ingat time ni.. best gila!


...
ni time wan kat kbox.. enta lagu apa wan nyanyi time ni..y penting..sakit tekak...hilang suara..huhuhu..
wan balik umah n smpai umah pkul 8:00PM
funny..happy..enjoy!!
...
ok la..sampai sini je wan nk cerita..nnti kita sambung lagi ek.. =)
thanks singgah dan baca..klau bleh follow le sekali..hihi.. =)
byebyebyebyebyebyebyebyebyebyebyebyebyebyeye..

I LOVE YOU DEAR!

You Might Also Like

3 comments

  1. huhay.. bukan la.. wan budak gie..hehe

    ReplyDelete
  2. terima kasih wan....kak lmbat baca....lama x buka blog....maf sangat2....kak dah tgk,,,,tapi x terangkan.... kita doakan c nurul bahagia ya...mcm mana pun cara dan keadaannya....insyaAllah....amin.....cute dia guna baju gaun pink tu....yg biru baju melayu tu kak,x cam....kalau ada ngn kau gmbr dia nikah...tag kak...hehehehhehe....thanks syg....take care....

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...