Saturday, October 13, 2012

broken heart


Assalamualaikum semua? tetiba mood wan datang nak update blog yang tak berapa best ni. huhu. kali ni wan nak cite pasal wan. baru jew kemarin wan broken heart. bagi yang budak2 2 tak thu kot maksud broken heart. kekeke. 

Hari 2 kemain lagi wan cakap yang wan ni da bahagia. rupanya tak seperti yang wan rasakan. semua ni cuma la satu pembohongan. apakan daya wan da terjatuh cinta dan terlebih sayang kat dia. huhu. betapa patah hati sejuta kali rasanya bila dia buang wan. huhu. bukan macam ni yang wan nak. huhu. 

Kenapa asyik wan jew yang harus lalui semua ni? apa salah wan ? huhu. sorry tetiba wan rase emosi. setiap kata2 yang wan keluarkan dari mulut wan. bukan hanya sekadar pemanis bicara. tapi 2 semua dari dalam hati wan. wan ingat dia pun macam 2. rupanya tak! dia cuma manis berbicara. tapi hati dia tk rase pape pun. 

Kalau ikutkan hati. wan memang da terjun kat condo tingkat 22 ni. dia da tinggalkan wan. dia da buang wan. wan tak de sape2 da kat KL ni. huhu. wan nak balik sabah. huhu. 

"Ya Allah.. kenapa hamba mu ini yang harus rasakan derita ini?" huhuhu.. 

Semuanya tinggal kenangan.. salam..


8 comments :

Miss Primadona said...

chill okay. terjun conda bukan penyelesaian. setiap org pernah lalui apa yg wan lalui. you deserve someone better than her :)

CekbOlat-bOlat said...

move on wan . move on .

afiqazizan said...

jangan bunuh diri disebabkan cinta..banyakkan bersabar apabila melalui perkara sebegini ok..:)

Tracey said...

Werrr..rilek2...tak berbaloi masuk neraka sebab cinta. Setiap manusia kan ada partner, your partner is somewhere out there, waiting to be found. :) uiceh..ahaha banyak2 ingat Dia.

Mohd Rizwan said...

huhu.. :') btul3.. insya'Allah suatu hari nnti akan ada yang btul2 cintakan wan...aminn..

Mohd Rizwan said...

yes! nak move on la ni ^^

Mohd Rizwan said...

huhu.. tk de la..ckp jew.. :') hanya mampu brsabar...

Mohd Rizwan said...

hehe..thanks tracey! :'D insya'Allah..amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers