tanda homesick

9:20 AM

talking to the moon
Assalamualaikum dan selamat malam semua? ^^ wan tak dapat nak tido la. bila pejamkan mata. mesti terbayang wajah mak dan ayah yang jauh di sabah. :') teringin sekali wan nak peluk mak dan ayah. huhu

"mak ? ayah ? wan rindu.. rindu sesangat!

Wan anak bongsu dari lima orang adik beradik. wan dari kecil sampai berumur 18 tahun duk ngan mak ayah jew. tak pernah berpisah. eh? pernah. tapi sekali jew. 2 pun sebab wan nak dapat tawaran join PLKN selama 3bulan. 2 pun rindu tahap gaban ! rase nak nanges jek memalam. 

Tapi selepas wan join PLKN. baru wan dapat rase erti sebenar rindu, berdikari dan mcm2 lagi. huhu. :') huhu. rase nak homesick ! huhu. nak nanges! *macam budak2 pulak* 

Suka hati la kan. :') huhu. wan rindu couple wan gak. rindu sesangat ngan mucuk!! tak sabar nak jumpa lagi. orang 2 tak lama lagi birthday.. ;) yuhuuu! wan tak thu nak bagi hadiah ape. huhu.. 

korang ade cadangan tak ?? ok la.. pejamkan mata jek. good nite semua !!


You Might Also Like

4 comments

  1. biase la tu..kalau duk jauh dari family, rindu tu mmg harus..^^
    nk bg hadiah kat gf ye? in my opinion, bagila teddy bear dik ^^
    x pun jam tangan..so that each second dat girl always think about u..ceh2..da macam Dr Cinta plak da..btw, salam kenal ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.. :') yups..rindu mmang harus..sabor jew la..hehe..
      owwhh.. thanks da bgi pendapat.. ;D
      slm kenal juga dari wan ^.^V

      Delete
  2. wan belajar di mana tu? tak apa jadikan kerinduan tu pembakar semangat yg tak padam..pakcik rindu pula dengan anak2 ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wan belajar kt KLMU.. :) insya'Allah..
      wahh..rindu anak2.. msti mak ayah wan pun rindukan wan..huhu

      Delete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...