Sunday, October 7, 2012

Hari Isnin Merupakan Hari Yang Padat

Hari Isnin Merupakan Hari Yang Padat
Assalamualaikum semua? ^^ tetiba ade semangat nak update blog sesubuh buta ni. maklum la wan da set alarm pukul lima lebih. hehe. saje nak bangun awal. sebenarnya wan tak tido lagi pun. =.=" wan terjaga 1pagi tadi.. huhu. sabor jew la. pape pun wan harap korang semua sihat sebagai mana sihatnya wan :D hehe..aminn..

Hari ni merupakan hari isnin. eh? cepatnya masa berlalu. macam tak puas jew nak cuti kan. kan best kalau malaysia ni cuti sebulan. haha. ok..ok.. back to the topic! hurmm. hari isnin merupakan hari yang paling memenatkan, selain 2 isnin merupakan hari yang padat! sebab apa padat?

Hari isnin kelas wan start pukul 12tengahari sampai pukul 2ptg. pastu, ade lagi kelas pukul 4ptg sampai pukul 6 ptg.. 6:30pm ade lagi 1 kelas. kelas ni sampai pukul 9pm. huargghh! kemain padat lagi jadua wan pada hari isnin ni. sabor jew la. nak buat mcm mne kan. 

Mungkin ada hikmah di atas semua ni. :') insya'Allah. wan tak akan mengaku kalah dengan hari isnin ni. hari isnin merupakan hari permulaan. ni la saatnya kita happy study. tak perlu tension2. kalau penat rehat jew :) nanti balik boleh la rehat kan.

Nasib la wan tak penat. wan da puas rehat duk dalam bilik. wan da penat rehatkan otak wan ni. skrg wan nak kembalikan zaman belajar. walaupun study kat kolej ni banyak dugaan. tapi semua 2 wan "take it easy" jew ;) hehe.

Ok la. 2 jew. wan nak mandi dan kemas apa yang patut. rasanya hari ni nak pegi kolej awal sikit. maklum la KL ni selalu jew jalan sesak. berjam2 kita kt dlm bus 2. ~.~" kawan wan ada kata, "Berkat ilmu yang kita belajar kalau kita yang tunggu pensyarah masuk kelas berbanding pensyarah yang tunggu kita masuk kelas" ;) ok 2 jew untuk entry kali ni. hehe


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers