Menternak Lemak Di Big Apple Festival Mall

12:55 PM

Assalamualaikum dan selamat pagi , tengahari , petang dan pagi buat u alls semua !? :D 
hari ni wan nak cite sikit pasal BIG APPLE ni. hoho. actually, sebelum ni wan rasa tension + geram + sedih sesangat bila da broken heart ni. nasib la ade kawan sekerja yang beri cadangan menternak lemak di BIG APPLE untuk mengurangkan kesemua rasa2 di atas tadi. 

Alhamdulillah.. enak banget big applenya ! *disampuk hantu indon. bahahah*

Selepas 23 saat berdiri kat depan kedai big apple 2. baru la wan tepingin nak makan. wan makan dua jek. tak nak lebih2. maklum la ni tengah mood berdiet perut da buncit ke depan. ooohh tidakk!! >.< hahaha

Tadaaaaaa...! ni la DONUT BIG APPLE yang menjadi ternakan di dalam perut wan.


Donut Big Apple Pilihan Wan
tengok dari luaran pun da menggentarkan seluruh perut wan. rasa nak telan jew sebijik sebijik. LOL! nasib nafsu masih boleh dikawal ketika itu. klau tak mampus la tekak wan tercekik donut ni. hahaha

Wan tak lapar pun. :) lepas wan makan jew donut 2 dengan lafaz "Bismillah" wan terus gigit sopan donut tersebut. auuumm! sedap sesangat ! nasib la wan duk jauh ngan family. kalau duk dekat da memang konfom wan suruh mak belikan donut big apple yang sekotak besar 2. huhu.

Pape pun, Donut Big Apple ni dapat mengurankan rasa marah + sedih + tension wan.. :) alhamdulillah. kalau korang rasa bersedih.  korang boleh la try beli sekutul dan telan dengan sopan donut 2.. pasti korang akan rasa rilex..wahh! gitu.. hahaha.. k la. bye semua ! salam syg dari wan buat family korang semua !

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...