Malacca Vacation

1:24 PM

Assalamualaikum dan salam 1malaysia semua? memalam yang cukup indah ni sangat sesuai untuk wan mengembalikan semangat mengupdate blog ni. huhu. baru jew selang beberapa hari, wan update pasal wan beraya kat melaka. baru hari ni wan ada masa nak mengUPLOAD beberapa gambar sebagai kenangan wan kat melaka. ceh! gitu.. hahaha. 

Ok la..daripada wan membebel panjang..baik korang layan picture kat bawah ni ketika wan berada di bandar bersejarah melaka  :)

wan dengan Fiq (kawan serumah)

Wan dengan Amir a.k.a BFF ^_^

Muka penat . tak larat mak nak posing maut time 2. hahaha. 

Posing Mak ! awwww! hahaha

Perkhidmatan Bomba Melaka Zaman Dahulu. huhu

Batu Peringatan kot....eh? ade tangan pulak kt tepi 2.. huhu..

Sape nak beli air? kami sempat lagi promote air kat batu peringatan 2. hahaha

Kan best klau mariam ni masih bleh guna :3

Setelah penat berjalan. kami pegi Dataran Pahlawan! kira macam shopping mall terbaik MELAKA :) 

abg dan kakak aku pernah take pic kat sini..aku pun nak gak...hahaha! jangan jeles :P
Sekian dan terima kasih..actually. banyak lagi gambar.. cuma tak berapa cantik. huhu. nanti ada masa insya'Allah wan pegi lagi melaka..kali 2 mungkin nak shopping tahap gaban. hahaha.. ;)

Sekian terima kasih. thanks sudi baca. follow2 dan tinggalkan jejak sekali ea.. ;)

You Might Also Like

2 comments

  1. Baru lagi singgah di bandar Hilir Melaka. Banyak tempat ditutup kerana kerja-kerja menaik taraf.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oyeke? nnti da siap msti best kt sana.. :D

      Delete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...