Coklat Ferrero Rocher

3:25 AM

Coklat Ferrero Rocher
Wink2.. ^^ hye semua? da lama wan tak merajinkan diri untuk mengupdate blog tercinta ni. maklum la. semenjak bergelar pelajar IPT ni. semua pun tak sempat. online facebook dan twitter 2 pun da jarang.  kalau ada masa terluang jew wan dapat online semua 2. huhu. 

hurrmm.. pape pun klau korang nak contact wan. contact jew kat nombor phone wan k. :) kembali kepada tajuk entry. lalalala. wan rase bahagia sesangat. bila orang tersayang dan tercinta bagi wan coklat ferrero rocher ni. sedaaappp!!

Actually, wan tak mam lagi coklat 2. wan masih simpan. rase syg pulak nak makan :3 nanti jew la wan makan. kalau korang macam  mana? mesti korang da makan dengan gelojo coklat ni kan? hahaha!

Pape pun wan nak ucapkan thanks. thanks so much dear da bagi coklat ferrero rocher yang tersangat2 sedap ni ;) wan tk nak pun sebenarnya. tapi dia yang nak bagi. terima jew la. hehe. semoga hubungan kita akan kekal selamanya. :)

R LOVE R


You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...