Kerja Sambil Belajar

7:00 AM

fasa baru dalam kehidupan
Assalamualaikum dan salam 1malaysia semua? hurrmm.. hari ni tak de yang gempak sangat. cuma wan nak gtau. insya'Allah wan akan start bekerja pada hari jumaat ni. eh? cepatnya kerja kan. hahaha! memang wan teringin kerja sambil belajar. :) 

Korang kena doakan wan tau. doakan wan dapat seimbangkan waktu belajar dan kerja. ramai yang cakap susah kita nak seimbangkan waktu belajar bila kita da kerja ni. huhu. wan kerja part time jew jumaat, sabtu dan ahad. kelas wan isnin, selasa, rabu dan khamis. yuhuuu!

Ok la 2kan. lain la kalau wan kerja seminggu tanpa cuti. perghh! memang tak dapat focus study kalau macam 2. huhu. tapi tengok la macam mana nanti kan. yang penting wan dapat study dan dapat income. tak boleh hidup kat KL ni kalau kita tak pandai nak cari pendapat sendiri.

Wan da malas nak mintak duit dengan mak ayah. :') wan tak sanggup menyusahkan mak dan ayah da. sedih pulak tetiba *nanges* huhu. boleh pulak kan ternanges time update entry ni. huhuhu. sedih..sedih..sedih.. lepas da kerja ni. wan tak akan mintak duit dengan mak dan ayah da. :') wan nak bagi sikit duit hasil kerja wan 2 nanti ngan mak dan ayah. :') huhuhu..

"ya allah, berikan la keberkatan kerja smbil belajar kepada hamba mu ini..

aminn.. amin.. 

korang doakan wan ea.. :') 2 jew entry wan untuk kali ni. huhu. terima kasih sudi baca entry wan ni sampai keakhirnya..


You Might Also Like

2 comments

  1. semoga wan dapat imbangkan kerja dan belajar ye.
    niat dah bagus tuh.
    kerja apa wan?

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...