Selamat Hari Raya Aidiladha 2012

11:10 AM

Selamat Hari Raya Aidiladha
Assalamualaikum dan salam 1malaysia semua? :D muehehe. di malam raya ni tetiba ade mood nak update blog yang kurang mendapat sambutan ni. =.=" huhu. nasib la korang masih ada/sudi nak tengok blog wan ni.

Terasa sedih dan sayu rasanya nak buat entry pada kali ni. huhu. maklum la tahun ni saya beraya jauh dari keluarga. sedih..sedih..sedih.. tak pe la. lain kali insya'Allah pasti akan dapat beraya bersama mereka gak amin..

Raya Aidiladha pada tahun 2012 ni ada kelainan sikit. nak thu ape kelainan 2? kali ni wan beraya kat kampung kawan wan. kampung kawan wan 2 kat MELAKA. ;D melaka mareee..haha. selama ni asyik dengar kat TV/FB/TWITTER/CERITA KAKAK jew tentang melaka ni. tapi kini wan da sampai melaka.

Macam tak caye jew aku kat melaka sekarang. haha! pape pun sebelum wan lupa wan nak ucapkan 

"SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA" BUAT SEMUA KENGKAWAN KAT BLOGGER / FACEBOOK / TWITTER DAN SEMUA YANG MENGENALI DIRI INI. MAAFKAN KESALAHAN DAN KESILAPAN WAN K. HUHU..

#Thanks sudi baca.. mata da TingTong -.-" sayang korang semua ! ;)


You Might Also Like

2 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...