Friday, January 6, 2012

Blogwalking + Follow ♥


fuhhhh! =.=" penatnye baru je habis blogwalking + follow memfollow kawan2 blogger.. :) sekarang da moden la.. ramai je blog adk2 yang cantik2.. blog wan biasa je. wan tk suke sangat letak gadget kat blog wan ni. cukup la apa yang ade. takut kowt2 lambat loading plak. hoho

tadi time wan blogwalking ramai blog yang da macam tumblr. >.< actually wan nak sarankan kat korang yang mempunyai butang follow macam kat tumblr.com 2 baik tk ea guna macam 2. guna yang macam wan guna ni. senang je. bukannye ape if korang buat macam 2 tk konfom lagi da terfollow betul2.. huhu.. korang juga yang akan rugi. 

tak ea guna yang mcm tumblr 2 k. memang comey. tapi tak de faedah yang korang dapat. >.< same je... huhu. dan sape2 yang banyak gadget kat blog 2. baik korang kurangkan ea. bukannye ape,line tenet wan ni laju sangat...siput yang kt depan umah pun line wan tk dapat kejar..huhu.. 

btw, Good Luck 2 Blogger2 baru.. ;) rajin2 la follow memfollow dan blogwalking ea. insya'Allah follower korang pun akan banyak mcm wan. hehe.

SAMPAI SINI JE ENTRY WAN UNTUK KALI NI. =) THANKS SUDI BACA!



R

6 comments :

faizan said...

wahaha..first viewer..hihi
anyway,tanx

Rizwan Ewan said...

waaaah! lajunye view...hoho.. :)
hehe..most wlcme.. :))

Princess Ezzah said...

Hi! Sye blogger baru, singgah sini. Kalau sudi, follow la sye. Thanks :)

+jena said...

blog saya pon ringan jak.. :P

Rizwan Ewan said...

Princess Ezzah : hye blogger baru? :D slm blogger dri wan.. ok..wan follow.. ^.^

Rizwan Ewan said...

+Jena : yekw? hoho! bgus la if blog jena pun ringan.. :DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers