Blogwalking + Follow ♥

9:30 AM


fuhhhh! =.=" penatnye baru je habis blogwalking + follow memfollow kawan2 blogger.. :) sekarang da moden la.. ramai je blog adk2 yang cantik2.. blog wan biasa je. wan tk suke sangat letak gadget kat blog wan ni. cukup la apa yang ade. takut kowt2 lambat loading plak. hoho

tadi time wan blogwalking ramai blog yang da macam tumblr. >.< actually wan nak sarankan kat korang yang mempunyai butang follow macam kat tumblr.com 2 baik tk ea guna macam 2. guna yang macam wan guna ni. senang je. bukannye ape if korang buat macam 2 tk konfom lagi da terfollow betul2.. huhu.. korang juga yang akan rugi. 

tak ea guna yang mcm tumblr 2 k. memang comey. tapi tak de faedah yang korang dapat. >.< same je... huhu. dan sape2 yang banyak gadget kat blog 2. baik korang kurangkan ea. bukannye ape,line tenet wan ni laju sangat...siput yang kt depan umah pun line wan tk dapat kejar..huhu.. 

btw, Good Luck 2 Blogger2 baru.. ;) rajin2 la follow memfollow dan blogwalking ea. insya'Allah follower korang pun akan banyak mcm wan. hehe.

SAMPAI SINI JE ENTRY WAN UNTUK KALI NI. =) THANKS SUDI BACA!



R

You Might Also Like

6 comments

  1. wahaha..first viewer..hihi
    anyway,tanx

    ReplyDelete
  2. waaaah! lajunye view...hoho.. :)
    hehe..most wlcme.. :))

    ReplyDelete
  3. Hi! Sye blogger baru, singgah sini. Kalau sudi, follow la sye. Thanks :)

    ReplyDelete
  4. blog saya pon ringan jak.. :P

    ReplyDelete
  5. Princess Ezzah : hye blogger baru? :D slm blogger dri wan.. ok..wan follow.. ^.^

    ReplyDelete
  6. +Jena : yekw? hoho! bgus la if blog jena pun ringan.. :DD

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...