Monday, January 9, 2012

Video Kami ♥

~print screen~

Assalamualaikum semua? :D hari ni wan nak cerita tentang video wan dan dia.. :)hehe..picture kat atas 2 wan snap dari video wan dan dia.. :)

video ni d buat khas buat wan dan dia.. bukan video ape..just slide show + ada lagu.. :) kalau rindu bleh la tengok video ni.. bukannye ape..wan dan dia duk jauh.. jauh sngt2x.. huhu

video ni tak panjang sangat just 02:17 minit.. :)
auwww! auwww! wan suke sngt video ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

korang jangan jelez.. :P hehe..ok la sampai sini je entry wan utk kali ini..hehe.. :) 

Thanks follow wan dan sudi baca entry ni sampai habis..walaupun tak best..hehe :) wan follow korang balik ^.^

7 comments :

::CIK LYNN:: said...

alahai...sweetnya...=)

Fatin Latiff said...

Eh wan , you click blog I, ftnlatiff.blogspot.com. Baca entri pasal The long distance relationship. I think this video, dorang ni lagi jauh. Duduk jauh sangat from each other. And dont forget do follow. If you do so, I ll be really glad and appreciate it so much

Rizwan Ewan said...

ooo... ok :) i will follow u back.. :)

Hakimy Zamri said...

nice entri bro :) btw, thanks follow..blog ni agak nice laahh :D

faizan said...

waaah..untunglaa..nway viseo ni wan yg buat erk??

Rizwan Ewan said...

Hakimy Zamri : hehe..most wlcme.. :) blog awk pun apa kurangnya.. :) smart!

Rizwan Ewan said...

Faizan : ah? tk la..bukan wan yg buat.. @ladygaga yang buatkan wan dan couple wan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers