Video Kami ♥

5:22 AM

~print screen~

Assalamualaikum semua? :D hari ni wan nak cerita tentang video wan dan dia.. :)hehe..picture kat atas 2 wan snap dari video wan dan dia.. :)

video ni d buat khas buat wan dan dia.. bukan video ape..just slide show + ada lagu.. :) kalau rindu bleh la tengok video ni.. bukannye ape..wan dan dia duk jauh.. jauh sngt2x.. huhu

video ni tak panjang sangat just 02:17 minit.. :)
auwww! auwww! wan suke sngt video ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

korang jangan jelez.. :P hehe..ok la sampai sini je entry wan utk kali ini..hehe.. :) 

Thanks follow wan dan sudi baca entry ni sampai habis..walaupun tak best..hehe :) wan follow korang balik ^.^

You Might Also Like

7 comments

  1. Eh wan , you click blog I, ftnlatiff.blogspot.com. Baca entri pasal The long distance relationship. I think this video, dorang ni lagi jauh. Duduk jauh sangat from each other. And dont forget do follow. If you do so, I ll be really glad and appreciate it so much

    ReplyDelete
  2. ooo... ok :) i will follow u back.. :)

    ReplyDelete
  3. nice entri bro :) btw, thanks follow..blog ni agak nice laahh :D

    ReplyDelete
  4. waaah..untunglaa..nway viseo ni wan yg buat erk??

    ReplyDelete
  5. Hakimy Zamri : hehe..most wlcme.. :) blog awk pun apa kurangnya.. :) smart!

    ReplyDelete
  6. Faizan : ah? tk la..bukan wan yg buat.. @ladygaga yang buatkan wan dan couple wan..hehe

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...