Thursday, January 5, 2012

Happy Birthday Mohammad Rizwan ♥


Good Morning Guys ~ 

Hari ni Birthday wan.. =) 
thanks sesangat kpda kawan2 wan yang wish tk henti2 kat INBOX FACEBOOK dan PHONE, start 12 tengah malam smpai la pagi ni ada lagi yg wish..hehe. =) wan sayang korang smua sangat2x !! LOVE YOU ! MUAH!!!

By the way, Couple wan merupakan orang pertama yang wish birthday untuk wan. ^.^
Orang kedua yang wish birthday untuk wan My Friend Dyea ^.^ IMYSM..!

Hari ni wan berumur 18 tahun da. =) cepat je masa berlalu..ramai kwn2 wan kata wan da tua..huhu! tk adil mcm ni!  

pape pun. klau nk d bandingkan wan dengan kwan2 wan..wan yang paling young.. ^.^ auwww! auww!! hehe.. =P

Thanks semua yang doakan wan panjang umur dan d murhkn rezeki.. =) muah! muah!



R

2 comments :

Rozuan Ismail said...

happy birthday.may your life always be blessed

Rizwan Ewan said...

amiiinnnnn :) thanks 4 the wish rozuan ! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers