Happy Birthday Mohammad Rizwan ♥

2:22 PM


Good Morning Guys ~ 

Hari ni Birthday wan.. =) 
thanks sesangat kpda kawan2 wan yang wish tk henti2 kat INBOX FACEBOOK dan PHONE, start 12 tengah malam smpai la pagi ni ada lagi yg wish..hehe. =) wan sayang korang smua sangat2x !! LOVE YOU ! MUAH!!!

By the way, Couple wan merupakan orang pertama yang wish birthday untuk wan. ^.^
Orang kedua yang wish birthday untuk wan My Friend Dyea ^.^ IMYSM..!

Hari ni wan berumur 18 tahun da. =) cepat je masa berlalu..ramai kwn2 wan kata wan da tua..huhu! tk adil mcm ni!  

pape pun. klau nk d bandingkan wan dengan kwan2 wan..wan yang paling young.. ^.^ auwww! auww!! hehe.. =P

Thanks semua yang doakan wan panjang umur dan d murhkn rezeki.. =) muah! muah!



R

You Might Also Like

2 comments

  1. happy birthday.may your life always be blessed

    ReplyDelete
  2. amiiinnnnn :) thanks 4 the wish rozuan ! :D

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...