Wednesday, January 11, 2012

We need fantasy to survive "because reality is too difficult"

sory picture ni agak sexy >.< btw, wan suke tngk kasut gaga time ni!! auww..auwww..

Assalamualaikum semua?? korang ape khbar?? huhu. bosannya!! wan bosan!! tak tahu nak  buat ape.. wan rindu dia!! huhu.. kawan2 aku semua da hilang enta kemana.. ada facebook dan twitter still bosan!!!!! apa yang harus wan buat ni?? patut ke wan label tahun 2012 merupakan tahun terbosan bagi wan??

oooh!! tidak!! wan tak nak macam 2...help me guys!! mcm mane nak hilangkan rasa bosan ni?? >.< nanti aku malas kang..aku pegi tidur+makan je.. wan tak nak macam 2!! huhu.. time2 mcam ni la aku start rindu nak g sekolah..

rindu nak sekolah!!!!!!!!!!! ok stop! =.=" aku nak offline fb/twitter and blogger..aku nak layan movie kat TV..lalalalalaaa..~ bye smua.. Love u baby H! hehe

2 comments :

PeRmAtA bIrU said...

cuba cari aktiviti2 yang berfaedah n join la.... huhuhu... bila tak sekolah memang rindu sangat untuk ke sekolahkan???

Syira Rara said...

.aii sy baru follow ur blog..klau sudi singgah la blog sy n follow yea..(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers