New Site 2012 : Facebookis

12:26 PM

my profile picture

Hello Guys? wan nak kongsi cerita dengan korang semua ni. berdasarkan tajuk entry wan kt atas 2. knfm la wan nk cite tentang facebookis. =) 

actually, site ni baru lagi. baru nak berkembang pesat. walaupun nampak macam facebook. tapi facebookis lagi best! tk caye try sendiri.. ^.^

nak tahu kenapa? sebab facebookis tak de timeline mcm kat facebook 2. huhu.. facebookis ni icon dia smua comel2x! banyak benda baru yang ada kt facebookis.. meh la kite ramai2 terjah facebookis ni! best!! =) 

walaupun wan baru berapa minit daftar..wan da start rasa best! tk banyak nk fikir..lallalalala.. if korang tk caye cuba sendiri..


REGISTER NOW!! "CLICK HERE"

DONT FORGET ADD WAN KAT FACEBOOKIS "CLICK HERE"




You Might Also Like

2 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...